APARTMAN 4

Apartman 4 (20 m2 + terasa 12m2 sa pogledom na more, grad, planine i dvorište) je studio apartman u prizemlju. Ima mali hodnik ,kupatilo, sobu ( ležaj za dvoje  i dvije fotelje na razvlačenje ) + kuhinju. U kuhinji mini šporet, frižider, el. čajnik, posuđe. Apartman je klimatizovan, ima TV i Wi-Fi. Apartman 4 može da primi od 2 do 4 osobe.

Apartman 1 (29 m2 + terasa/lođa 8m2) je studio apartman u prizemlju.Ima mali hodnik, kupatilo, sobu (francuski ležaj i dvije fotelje na razvlačenje-) i kuhinju. U kuhinji mini šporet, frižider, el. čajnik, posuđe. Apartman je klimatizovan, ima TV i Wi-Fi. Apartman 1 može da primi od 2 do 4 osobe.

Apartman 2 (20 m2 + terasa /lođa 8m2) je studio apartman u prizemlju. Ima mali hodnik, kupatilo, sobu (francuski ležaj i dvije fotelje na razvlačenje) i kuhinju. U kuhinji mini šporet, frižider, el. čajnik, posuđe. Apartman je klimatizovan, ima TV i Wi-Fi. Apartman 2 može da primi od 2 do 4 osobe.

Apartman 3 (27 m2 + terasa 12m2 s pogledom na more, grad, planine i dvorište) je studio apartman u prizemlju. Ima mali hodnik, kupatilo, sobu (francuski ležaj i dvije fotelje na razvlačenje) i kuhinju. U kuhinji mini šporet, frižider, el. čajnik, posuđe. Apartman je klimatizovan, ima TV i Wi-Fi. Apartman 1 može da primi od 2 do 4 osobe.

Apartman 4 (20 m2 + terasa 12m2 sa pogledom na more, grad, planine i dvorište) je studio apartman u prizemlju. Ima mali hodnik, kupatilo, sobu (francuski ležaj i dvije fotelje na razvlačenje) i kuhinju. U kuhinji mini šporet, frižider, el. čajnik, posuđe. Apartman je klimatizovan, ima TV i Wi-Fi. Apartman 4 može da primi od 2 do 4 osobe.

Apartman 5 (40 m2) + terasa-balkon (10 m2) se nalazi na spratu. Apartman ima hodnik, sobu(francuski ležaj), kupatilo i drugu sobu (dva lezaja + fotelja na razvlačenje) + kuhinja. U kuhinji mini šporet, frižider,el. čajnik, posuđe,… Sa terase se prostire predivan pogled na more i grad. Može da primi do 5 odraslih osoba, klimatizovan je i ima TV i Wi-Fi internet pristupu

Apartman 6 (40 m2) + terasa-balkon 15 m2. Ima hodnik, kupatilo, veliku sobu (mojca trosed i mojca fotelja na izvlačenje) + kuhinja i drugu sobu (dva kreveta). U kuhinji mini šporet, frižider, el. čajnik, posuđe,… Sa terase je predivan pogled na more, grad i planine. Apartman može da primi do 5 odraslih osoba, klimatizovan je i ima TV i Wi-Fi.

Apartman 7 (20m2) + terasa-balkon (10m2) je studio apartman. Ima sobu( francuski ležaj i krevet) + kuhinja, kupatilo, klima, TV i Wi-Fi internet pristup. U kuhinji mini šporet, frižider, el. čajnik, posuđe… Sa terase se ima djelimičan pogled na more. Apartman može da primi 3 odrasle osobe.

Dvorište Apartmana Milošević

Pored apartmana je ograđeno dvorište, daleko od ulice i bezopasno za djecu. U dvorištu je kameni roštilj na usluzi svim gostima.

Apartmani su pogodni za parove sa i bez djece. Pored apartmana je ograđeno dvorište, daleko od ulice i bezopasno za djecu. U dvorištu je kameni roštilj na usluzi svim gostima i pomoćna prostorija gdje se nalazi veš mašina, pegla i zamrzivač. Osim terase, gosti apartmana mogu koristiti baštenske garniture za sjedenje u dvorištu. Cijena apartmana 4 je od 20 do 45 eurа u zavisnosti od broja osoba i perioda (vansezona-sezona).

Back to Top
Product has been added to your cart